Svenska Celiakiförbundet ger dig inte sanningen! Håller en lögn levande !



Svenska Celiakiförbundet har inga ärliga avsikter att ge dig den VERKLIGA sanningen, utan den finns bara till för att hålla den etablerade lögnen fortsatt levande att endast  1% (EN) av folket är drabbat, hålla kritik och svar inom gruppen av egna medlemmar, detta kan jag direkt härleda och grunda till att själv tidigare varit medlem under flera år samt även från från intervjuer och utsagor från ett stort antal andra medlemmar

Samhällets styrning för övrigt fungerar likadant nästa överallt, ta tex fackförbundet Kommunal, här ser du samma mönster, du får en tidning som medlem och i den tidningen kan du läsa eller skriva av dig ilska och kritik i  små insändare eller debattinlägg...men du kommer inte längre än till medlemmarnas ögon och öron...det stannar inom förbundet av egna medlemmar..

Fler förbund och föreningar har "skapats" för att hålla debatten och kopplingarna till skadorna av spannmålet borta från medborgarna i samhället, som tex Astma&Allergi förbundet, Demens förbundet, Ehler-Danlossyndrom riksförbund, Reumatikerförbundet, Hjärt & Lunmgsjukas Riks Förbund, Riksföreningen för ME-patienter (trötthetssyndrom), osv, osv...perfekta instrument för vår stat att hålla besvär och "information" inom grupperna...att inte låta folket se "kopplingarna" till den verkliga sjukdomsalstraren.

Celiakiförbundet har en "generalsekreterare" (från vårdapparaten) bara här måste varningsklockor börja ringa att något är FEL ! Tilläggas kan att denna själva inte lider av "Celiaki!

Svenska Celiakiförbundet hjälper INGEN, du får en tidning i din brevlåda som du betalar dyrt för, men som sagt ingen AKTIV hjälp.

I Svenska Celiakiförbundets tidning "Bulletinen" eller på hemsidan visas inga sjuka människor upp eller bilder på allvarliga skador som Gluten orsakar, istället får du se en idyll av friska välmående vackra människor med stora leenden och kritvita tänder.

Celiakiförbundet och Läkarkår står varandra nära, här är ett exempel:

2009 träffades 200 läkare och dietister från hela landet på Grand Hotell i Stockholm och blandade föreläsning med mingel.

Man hade på agendan "Celiaki-från ovanlig barnsjukdom till ett folkhälsoproblem

Svenska Barnläkarföreningen arrangerade dagen och Svenska Celiakiförbundet "deltog "praktiskt i arrangemanget.

TROTS att Svenska Celiakiförbundet har 24000 medlemmar ! OCH samarbetar med Läkarkår görs INGA nämnvärda större framsteg.....Antalet sjuka i Glutenrelaterade sjukdomar bara stiger år efter år.....

Svenska Celiakiförbundets med fler förbund och föreningar för sjuka (av spannmål) och deras trovärdighet kan anses förbrukad..med råge...

0 comments:

Post a Comment