2000-talets vetenskap publicerar nu i februarinumret 2013 en större och väldigt positiv recension av boken "gluten och mjölk".
From 10 februari 2013 levereras upplaga 3. Boken som har genomgått en uppdatering av tidigare kapitel, över 60 nya sidor av viktig information har lagts till, den har fått ett nytt typsnitt på texten och korrekturlästs . Boken omfattar nu totalt hela 468 sidor.
Ett av de mest omfattande bokverken som någonsin givits ut i ämnet och som verkligen går till grunden med sjukdomar/sjukdomstillstånd. Den lyfter fram vad som ligger till grunden och orsakar detta, allt sett ur patienternas perspektiv.
Här kan du beställa tidningen/prenumerera: http://www.2000taletsvetenskap.nu/
Vill du köpa boken kan du gå in här: www.kunskapskällan.se
Boken "gluten och mjölk". Stor recension i 2000-talets Vetenskap. Varmt mottagande!
Posted by
Unknown
at
4:46 AM
Wednesday, February 20, 2013
Labels:
2000 talets vetenskap,
boken,
celiaki,
gluten och mjölk,
glutenintolerans,
micke skribent,
recension
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment