Soyan och dess roll vid en allt tidigare pubertet

0 comments
Det kommer allt fler alarmerande rapporter om soyan och dess roll i en allt tidigare pubertet hos flickor där pubertetens debutålder och tidig utveckling, accelererat sedan 80-90-talet.

Vi ska även ta upp den negativa effekten på pojkars utveckling, samt soyans roll i den allt mer uppmärksammade försämringen av spermier hos män.

Ett längre inlägg kommer inom kort att publiceras runt detta ämne...

Denna film bör alla se. Ditt Livs Viktigaste Information. Del 2 av 3

0 comments
Efter att tätt ha följt utvecklingen med fisk som flyr kusterna i Blekinge och Skåne, och där oförklarliga svampangrepp på sjuka fiskar nu dyker upp, tycker jag att det är av största relevans att vidarebefodra dom uppgifterna, då vi faktiskt får en del matfisk från Östersjön, och vad det i så fall kan innebära att äta denna om sjukdomarna hos fisken beror på hälsovådliga utsläpp.

Likaså fågeldöden är alarmerande runt Blekingekusten, och möjligen kan här finnas ett samband.

Denna blogg handlar uteslutande om Gluten och Celiaki, men personligen tycker jag ämnet är så pass allvarligt att det bör belysas, då jag inte tror att våra myndigheter kanske säger som det är alla gånger.

Del 2 av filmen: Ditt Livs Viktigaste Information har släppt en Del 2, som jag tycker att alla borde se och som lämnar en tankeställare att allt kanske inte står rätt till.

Se filmen och döm själva.
(se den gärna direkt på Youtube för större bild : http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w

Del 2 och Del 1 av filmen kan laddas hem genom att besöka: chemtrails-sverige.com

Trailern till kommande Del 3 finner ni längst ned på denna sida.